Kommende film

Premiere dato endnu ikke fastsat

 • Plakat for filmen Honning Margrethe og Eventyrhaven - Med dansk tale

  Honning Margrethe og Eventyrhaven - Med dansk tale


  Genre: Animation, Familiefilm
  Instruktør: Arnaud Bouron, Antoon Krings
  Skuespillere: Laus Højbye, Johanne Louise Schmidt, Marie Dalsgaard, Carsten Svendsen
 • Plakat for filmen Nøddeknækkeren 2D (original version)

  Nøddeknækkeren 2D (original version)

  Den unge pige Clara har fået et gyldent æg i gave fra sin afdøde mor, og nu leder hun efter nøglen, som kan åbne det. Hendes søgen fører hende ind i en magisk og mystisk parallelverden, der er befolket med eventyrlige figurer og kloge mus. En del af verdenen er ondskabsfuld og beboerne håber på, at Clara kan hjælpe dem med at overvinde det onde.

  Bemærk denne film findes ikke med dansk tale.

  Genre: Adventure, Familiefilm
  Instruktør: Lasse Hallström, Joe Johnston
  Skuespillere: Morgan Freeman, Keira Knightley, Mackenzie Foy
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen Happy Ending

  Happy Ending

  I Hella Joofs nye komediedrama, glæder Helle (Birthe Neumann) sig vanvittigt meget til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter (Kurt Ravn), endelig hår på pension, så de kan tage hul på livets efterår sammen. Hun har planlagt, hvordan de skal nyde livet og hinanden – og tage på nogle af de mange rejser, som Poeter aldrig havde tid til. Men han kommer hjem fra sin sidste arbejdsdag med den store overraskelse, at han nu skal være vinimportør, og at han har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, taget livet en overraskende drejning. Helle og Peter går fra hinanden, og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse med nye muligheder, problemer og drømme. Men kan man starte forfra efter 50 års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden? En sjov og fræk fortælling om at turde starte forfra, selv når alt synes forbi.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Hella Joof
  Skuespillere: Birthe Neumann, Kurt Ravn, Charlotte Sieling
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen A Star is Born

  A Star is Born

  Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally. Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet. Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Musik
  Instruktør: Bradley Cooper
  Skuespillere: Sam Elliott, Bradley Cooper, Bonnie Somerville, Lady Gaga
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Life Itself

  Life Itself

  ”Life Itself” er en hyldest til livet fyldt med komplikationer og kærlighed og til den uforudsigelighed, der får altafgørende betydning.

  Vi følger parret Will (Oscar Isaac) og Abby (Olivia Wilde), der bliver kærester i college, bliver gift og forbereder sig til at bringe deres første barn til verden. Deres livshistorie er forbundet til historien om Dylan (Olivia Cooke), en ung kvinde med problemer, der leder efter en vej ud af sin smerte, Irwin (Mandy Patinkin), der må opdrage sit barnebarn i en usikker verden og til Mr. Saccione (Antonio Banderas), en velhavende plantageejer i Spanien, hans medarbejder Javier og hans familie, konen Isabelle og sønnen Rodrigo.

  Med en handling der udspiller sig i de tætbefolkede gader på Manhattan og de solrige olivenplantager i Spanien sætter ’Life Itself’ spørgsmålstegn ved vores forestillinger om lykke og uheld, om triumf og tragedie og ultimativt om selve livet.
  kilde: Scanbox

  Genre: Drama, Romance
  Instruktør: Dan Fogelmann
  Skuespillere: Antonio Banderas, Annette Bening, Oscar Isaac, Olivia Wilde
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
 • Plakat for filmen Vildheks

  Vildheks

  12-årige Clara er en ganske almindelig pige, der bor i byen med sin mor Mille. Clara er bedste venner med Oscar, der er lidt speciel, så hun holder det hemmeligt for de andre piger i klassen. Clara vil nemlig bare gerne være helt normal og passe ind. En dag begynder Clara at kunne lugte og høre ting, som hun ikke burde kunne, og samtidig er hun overbevist om, at en mystisk, sort kat forfølger hende.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Adventure, Familiefilm, Fantasi
  Instruktør: Kaspar Munk
  Skuespillere: Sonja Richter, Signe Egholm Olsen, Gerda Lie Kaas
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år