Kommende film

Premiere dato endnu ikke fastsat

 • Plakat for filmen Der findes ingen ondskab

  Der findes ingen ondskab

  Det iranske drama ‘Der findes ingen ondskab’ vandt Guldbjørnen på Berlin Film Festivalen. Filmen fortæller fire forskellige historier om iranere, der får til opgave at udføre henrettelser for styret. Det fører både til moralske skrupler og oprør, og filmen er ikke kun en dybtfølt kritik dødsstraf, men også en indtrængende hyldest til ytringsfriheden. Filmen er optaget i hemmelighed, fordi Rasoulof har fået forbud mod at lave film. Han blev i 2019 dømt til en etårig fængselsstraf for at 'sprede propaganda' med filmen ‘A Man of Integrity’ fra 2017.

  Filmen er en del af Filmporten i udvalgte biografer.

  Kilde: Camera Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Mohammad Rasoulof
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Det er ikke slut endnu

  Det er ikke slut endnu

  På det lille, unikke plejehjem Dagmarsminde følger vi sygeplejerske og ildsjæl May Bjerre Eiby, der ikke går op i specifikke demensdiagnoser eller medicin, da ingen af delene forbedrer de 11 beboeres livskvalitet. I stedet har May og hendes personale udviklet en ny behandlingsform inspireret af Florence Nightingales 150 år gamle sygeplejemetode. May kalder behandlingen omsorg, hvor kram, nærvær, samtale, humor, øjenkontakt og fællesskabsfølelse er opskriften. Målet er at inspirere til en total ændring i måden, mennesker med demens bliver behandlet i sundhedssystemet i dag – med et skift fra medicin til omsorg.
  Kilde: Camera Film

  Instruktør: Louise Detlefsen
 • Plakat for filmen Ninjababy

  Ninjababy

  NINJABABY er en norsk komedie om at falde, og om at rejse sig igen. Vi møder 23 årige Rakel, som først da hun er seks måneder henne opdager at hun blev gravid efter en lidet romantisk one-night-stand. Rakel har aldrig ønsket at blive mor, og reagerer med fornægtelse, vrede og frustration. Hun føler barnet i maven har gennemskuet hende og kalder den en ”fucking jævla sneaky ninjababy”, og taler med den gennem sine mange fantastisk tegninger som også sniger sig ud i filmens visuelle univers.

  Genre: Komedie
  Instruktør: Yngvild Sve Flikke
  Skuespillere: Arthur Berning, Kristine Kujath Thorp, Nader Khademi
 • Plakat for filmen Jorden rundt på 80 dage

  Jorden rundt på 80 dage


 • Plakat for filmen Familien Jul & Nissehotellet

  Familien Jul & Nissehotellet


  Genre: Familiefilm
  Instruktør: Carsten Rudolf
  Skuespillere: Paw Henriksen, Pelle Krusbæk, Alfred Bjerre Larsen, Maria Askehave
  Censur: Frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen kagekampen

  kagekampen

  Alferne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfrid beslutter sig for, at hun vil se hvad livet kan tilbyde på overfladen.
  Sammen med sine to venner Kipp og Bo, kravler de op til jordens overflade, hvor der venter dem et eventyr de aldrig havde turdet drømme om.
  Elfrid bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans succesfulde brors kage-imperium. Theos situation minder Elfrid og venner om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre.
  De to tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Men da ingen af dem tidligere har bagt en eneste kage, er der lige nogle startvanskeligheder inden de kan skumme fløden af deres arbejde

  Censur: Tilladt for alle
 • Plakat for filmen Boss Baby - Det bli'r i familien

  Boss Baby - Det bli'r i familien

  Der var engang to brødre … Dengang, da fantasifulde Tim opdagede, at hans lillebror Ted i virkeligheden styrede verden fra det hemmelige Babycorp. Men det er længe siden. Brødrene er blevet voksne og er gledet fra hinanden.
  Ted er en succesfuld - og meget rig – direktør for en investeringsfond, mens Tim er hjemmegående far med to dejlige børn. Syv-årige Tabitha er imidlertid vidunderligt opvakt og allerede indskrevet på eliteskolen Acorn Centeret.
  Nå ja, og så nærmest tilbeder hun sin succesrige onkel Ted. Tim på sin side er bange for, at hun går glip af sin barndom.

  Netop da afslører lillesøster Tina, at hun har overtaget kontakten til Babycorp, og hun indrullerer – med en babys overtrumfende jernvilje –
  både sin far Tim og sin onkel Ted til en hemmelig mission for at afsløre den snedige plan som Acorn Centers stifter, Dr. Armstrong, har lagt for at overtage verdensherredømmet.
  Til brødrenes store overraskelse inkluderer den hemmelige mission, at de skal gå i barndom igen. Bogstavelig talt!
  Instruktøren Tom McGrath genskaber det vilde, sjove og let surrealistiske univers fra den første ”Baby Boss”-film og demonstrerer, at der er visse ting, der faktisk er arvelige, i ”Baby Boss - Det bli’r i familien”.
  Kilde: UIP

  Genre: Animation, Familiefilm
  Instruktør: Tom McGrath
  Skuespillere: Mille Lehfeldt, Søren Pilmark, Mads Knarreborg, Anders Bircow, Torbjørn Hummel, Esben Smed, Anne O. Pagh
  Censur: Frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen Skyggen i mit øje

  Skyggen i mit øje

  Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra - på den anden side af Nordsøen - gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos Hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen…

  I filmen følger publikum børnene Henry (Bertram Bisgaard), Eva (Ella Nilsson) og Rigmor (Ester Birch) og deres familier, nonnen Teresa (Fanny Bornedal), den danske HIPO Frederik (Alex Høgh Andersen), de britiske piloter Peter (Alban Lendorf) og Andy (James Tarpey), samt to tilfangetagne frihedskæmpere spillet af Jens Sætter-Lassen og Joen Højerslev. Børnenes forældre spilles af blandt andre Danica Curcic, Mads Riisom, Kristian Ibler, Malene Beltoft og Maria Rossing.

  Genre: Drama
  Instruktør: Ole Bornedal
  Skuespillere: Danica Curcic, Alex Høgh Andersen, Fanny Bornedal
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
 • Plakat for filmen Supernova

  Supernova

  Colin Firth og Stanley Tucci spiller Sam og Tusker, som har dannet par i 20 år. De er mere forelskede end nogensinde og drager på tur i deres autocamper gennem England for at besøge venner og familie. Meget har forandret sig siden Tusker blev diagnosticeret med tidlig demens for to år siden, og de ved, at deres tid sammen er begrænset. Som rejsen skrider frem, viser det sig, at deres ønsker for fremtiden er forskellige, og de konfronteres begge med spørgsmålet om, hvad det egentlig betyder at elske hinanden.

  SUPERNOVA er en ægte kærlighedsfilm med rørende øjeblikke og stilfærdig humor. Colin Firth og Stanley Tucci leverer pragtpræstationer i rollerne som to mennesker, der får sat kærligheden til hinanden på prøve.

  Filmen er en del af Filmporten i udvalgte biografer. Tjek din lokale biograf.

  Genre: Drama
  Censur: Frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen Hotel Transylvania 4

  Hotel Transylvania 4


  Genre: Animation, Familiefilm