Kommende film

Premiere dato endnu ikke fastsat

 • Plakat for filmen Le Mans '66

  Le Mans '66

  Oscarvinderne Matt Damon og Christian Bale har hovedrollerne i LE MANS ’66, som er baseret på den virkelige historie om den visionære, amerikanske bildesigner Caroll Shelby (Damon) og den frygtløse, britiske racerkører Ken Miles (Bale), der sammen tog kampen op mod de fysiske love og deres egne personlige dæmoner for at bygge en revolutionerenderacerbil for Ford. Sammen udfordrede de Enzo Ferraris altdominerende racerbil i 24-timers løbet Le Mans i Frankrig, 1966
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: James Mangold
  Skuespillere: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Paw Patrol: Ready, Race, Rescue (dansk tale)

  Paw Patrol: Ready, Race, Rescue (dansk tale)

  Gør klar til racerløbet Adventure Bay 500! De elskede hundehvalpe skal være pit-mandskab for deres racer-helt, The Whoosh!
  Men da den legendariske racerkører bliver forhindret i at deltage i løbet, opfordrer han Marshall til at tage rattet og køre racet i hans sted!

  Genre: Animation
  Instruktør: Charles E. Bastien
  Censur: Tilladt for alle
 • Plakat for filmen Drømmebyggerne

  Drømmebyggerne

  12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv! En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme.

  Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation
  Instruktør: Kim Hagen Jensen
  Skuespillere: Rasmus Botoft, Martin Buch, Emilie Koppel, Caroline Vedel Larsen
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen De Særlige

  De Særlige

  Skaberne af kæmpesuccesen DE URØRLIGE, Éric Toledano og Olivier Nakache, er tilbage med en humoristisk og rørende film om to hverdagshelte, der vil skabe bedre rammer for en gruppe unge, der falder uden for normen. Vincent Cassel og Reda Kateb spiller hovedrollerne i DE SÆRLIGE - den sande historie om Stéphane Benhamou og Daoud Tatou, som på trods af pres fra flere sider har sat sig for at samle de mennesker op, som samfundet ikke ved, hvordan man skal håndtere eller placere. Det bliver er enestående partnerskab og ikke mindst venskab, der bryder med traditioner og vanetænkning og bringer smilet tilbage hos nogle helt særlige mennesker.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Olivier Nakache, Éric Toledano
  Skuespillere: Vincent Cassel, Reda Kateb
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen No Time to Die

  No Time to Die

  I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

  Genre: Drama
  Instruktør: Cary Joji Fukunaga
  Skuespillere: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch