Kommende film

Premiere dato endnu ikke fastsat

 • Plakat for filmen Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

  Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

  Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation
  Instruktør: Jannik Hastrup
  Skuespillere: Tommy Kenter, Anne Marie Helger, Magdalena Nonsgjogv Trantou
  Censur: Tilladt for alle
 • Plakat for filmen Dobbeltspil

  Dobbeltspil

  Per Flys ”Dobbeltspil” er en politisk thriller baseret på den sande historie om 24 årige danske Michael, der får sit ønskejob i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef, Pasha, flytter ham fra de trygge kontorer på First Avenue i New York til de kaotiske tilstande i Bagdad. Her går det op for ham, at der svindles med milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler. Han kastes ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyisters ønsker om at tjene penge på Iraks olie. Michael tvinges til at vælge, om han vil lukke øjnene for løgnen eller om han vil afsløre alt. Velvidende at hvis han whistleblower, risikerer han ikke kun sit livs karriere, men også at miste den kvinde, han har forelsket sig i, og måske endda sit eget liv.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Thriller
  Instruktør: Per Fly
  Skuespillere: Ben Kingsley, Theo James, Jacqueline Bisset
  Censur: Tilladt over 15 år
 • Plakat for filmen Så længe jeg lever

  Så længe jeg lever

  SÅ LÆNGE JEG LEVER er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er Noget galt i Danmark!".
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Ole Bornedal
  Skuespillere: Caspar Phillipson, Rikke Louise Andersson, Lars Ranthe
  Censur: Tilladt over 11 år
 • Plakat for filmen Hodja fra Pjort

  Hodja fra Pjort

  Nu kommer animationsfilmen om drengen Hodja, der drømmer om andet og mere end at overtage sin fars skrædderforretning til faderens store ærgrelse. Da Hodja får tilbudt et flyvende tæppe mod at hente tæppehandlerens barnebarn, er han fløjet sin vej uden faderens tilladelse og med skarp kurs mod den store by. Hvad Hodja ikke ved, er, at tæppet tilhører sultanen, som vil gøre alt for at få sit magiske tæppe tilbage. - Heldigvis møder Hodja pigen Smaragd, og hun viser ham, hvordan man klarer sig i en stor by til Hodjas begejstring. Desværre er Smaragd også skyld i, at han senere mister tæppet, og derfor som lovet ikke kan bringe tæppehandlerens barnebarn tilbage til landsbyen. Nu er gode råd dyre, for sultanens mænd er også lige i hælene på Hodja og Smaragd....Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards meget populære børnebog "Hodja fra Pjort" fra 1975, og produceret af M&M Productions, mens Karsten Killerich ("Albert") har instrueret. Danske stemmer leveres bl.a. af Thure Lindhardt (Hodja), Özlem Saglanmak (Smaragd), Peter Zhelder (Rotten), Kurt Ravn (El Faza), Peter Frödin (Sultan) m.fl.
  Kilde: UIP

  Genre: Familiefilm
  Instruktør: Karsten Killerich
  Skuespillere: Thure Lindhardt, Kurt Ravn, Peter Zhelder, Peter Frödin, Özlem Saglanmak
  Censur: Tilladt for alle